Om os

F&H COM A/S
F&H Com  er en handelsvirksomhed med base i Gedved V/Horsens/DK. Vi tilbyder køb og salg af spændende livsstilsprodukter indenfor områderne Fritid, Hus og Have - samt ude-miljø generelt.
Produktserien Trolla sætter standarden indenfor kvalitet og design til markedets mest konkurrence dygtige priser. Trolla er sammensat af et fokuseret sortiment bestående af kvalitets produkter, samt enestående produkter, som ikke er, at finde i Skandinavien endnu. Designet er unikt og enkelt som fremstår i farverne sort og grå.

Superroof er det nye brand på det europæiske markedet indenfor udhæng/baldakiner for overdækning af din dør, brændestabel, cykler, bænk osv. Superroof er en af de mest innovative udhængs leverandør på Europæiske marked.
Produkter i en god kvalitet til yderst fornuftige priser. Virksomheden samarbejder med en lang række udenlandske leverandør - og leverer bredt til det europæiske marked.
F&H Com A/S handler udover Trolla med alt lige fra Glas, aluminiums rammer/profiler, håndvaske, havesprøjter, lyshylder og beslag til køkken og møbel industrien samt detailleddet især. Samt produkter der forespørges fra kunder overalt i Europa.
Se mere på www.fhcom.dk samt www.superroof.dk