Virksomheden F&H Com 

F&H Com A/S er en producent og et handelsselskab beliggende i Gedved, Danmark. Vi tilbyder kvalitetsprodukter til hus, have og fritid - og til udendørsmiljø generelt. F&H Com er en del af GMH Group A/S, som har været aktiv indenfor salg og produktion af huse, køkkener og produkter til hus og have siden 1972.

GMH og F&H Com er økonomisk særdeles velfunderet med en AAA kredit rating.

Høj funktionalitet, godt design og god kvalitet, kendetegner hele vores sortiment. Samtidigt er langt hovedparten af vores program designet og emballeret så den enkelte vare kan dropshippes efter kundens ønske. Vores mangeårige erfaring, høje kvalitet med stor leveringssikkerhed, har gjort F&H Com’s produkter populære, og vi eksporterer nu vores program til store dele af Europa.

Udover salget af vores mærker Trolla, Superroof og Greenhand til forhandlere og grossister er også salg af glas, alu profiler / rammer, diverse beslag m.m. til industrien en del af vores dagligdag. 

Vores motto lyder "Everything is possible" og skinner igennem i måden vi arbejder på. Vi lægger stor vægt på personlig, kompetent rådgivning og god service. Skulle du have spørgsmål til nogle af vores produkter er du velkommen til at henvende dig.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig og dine kunder!